Hondenopvang

Kunt u overdag niet bij uw hond zijn? Breng uw viervoeter dan naar onze honden dagopvang in Asten! Bent u op vakantie of een weekendje weg? Breng uw hond dan naar hondenpension Boef & Woef voor een onvergetelijke vakantie en logeerpartijtjes. Bij ons geen hokken, maar heerlijk in huiselijke sfeer op banken, stoelen en stretchers. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over onze opvang. 

Graag aangeven bij de reservering als wij uw hond moeten wassen zodat hij/zij fris en fruitig weer mee naar huis gaat. 

LET OP; Per 1 januari 2025 gaan onze tarieven omhoog! Deze komen later dit jaar op onze website te staan. 

 

Nachtopvang

23
50
per nacht | per hond
 • incl. 21% BTW
 • Vanaf 6 juli t/m 18 augustus 2024 gelden onze zomertarieven!
 • Zomertarief: €25,- per nacht per hond

Losse dag

18
50
per dag
 • incl. 21% BTW
 • Vanaf 6 juli t/m 18 augustus 2024 gelden onze zomertarieven!
 • Zomertarief: €20,- per dag

Strippenkaart 1

90 5 dagopvang dagen
 • €18,- per dag
 • Strippenkaart is 5 weken geldig vanaf de eerste breng dag

Strippenkaart 2

175 10 dagopvang dagen
 • €17,50 per dag
 • Strippenkaart is 5 weken geldig vanaf de eerste breng dag

Strippenkaart 3

255 15 dagopvang dagen
 • €17,- per dag
 • Strippenkaart is 5 weken geldig vanaf de eerste breng dag

Strippenkaart 4

330 20 dagopvang dagen
 • €16,50 per dag
 • Strippenkaart is 5 weken geldig vanaf de eerste breng dag

Proefdag aanvragen

Alle honden die bij Boef & Woef komen zijn bij mij bekend. Er is namelijk altijd een gesprek (via mail) en een proefdag aan vooraf gegaan. Op het moment dat ik aan de hond zie dat hij/zij niet op zijn/haar plek is in een groep met andere honden zal dit altijd aangegeven worden en zal ik de opvang voor deze hond niet voortzetten!

Ik kijk naar de hond als individu en zal dan ook alle reserveringen met zorg bekijken zodat we een stabiele groep kunnen creëren. Op het moment dat ik zie dat er twee reserveringen binnenkomen van honden die elkaar niet “aardig vinden” (wij mensen hebben dat onderling immers ook wel eens) kan het dus zomaar zo zijn dat ik één van de twee daarom niet kan opvangen ondanks dat er nog wel ruimte is voor een andere hond. Dit zegt dus NIETS over de hond zelf, maar over de combinatie van twee individuen.

Vertrouwen in ons beleid en kennis over hondengedrag vinden we dan ook ontzettend belangrijk, alleen op die manier kunnen wij een tweede thuis voor uw lieveling bieden!

Een proefdag vindt altijd plaats op een doordeweekse dag van 8:30/8:45 uur tot 13:45/14:00 uur. De kosten hiervoor zijn €20,-. Graag altijd zijn/haar paspoortje meenemen. Per 1 januari 2025 gaan onze tarieven omhoog. 

Let op: ongecastreerde reuen zijn niet welkom! Zie onze huisregels. 

Dag/Nachtopvang

Onze dagopvang zal een tweede thuis voor uw hond zijn

Onder begeleiding zullen de honden in een passende groep verblijven. Hierbij letten wij er op dat er voldoende speel, maar ook rustmomenten zijn. Doordat alle mensen van Boef & Woef niet alleen zijn opgeleid in het bieden van opvang, maar vooral zijn gespecialiseerd in hondengedrag, wordt er een veilige situatie geboden. Er wordt gelet op lichaamstaal en wij streven er naar een stress-arme situatie te creëren. Een hele dag in een groep honden zorgt voor ontzettend veel prikkels. RUST is daarom ons streven in het bieden van opvang. Een keertje dus komen kijken is ook niet mogelijk i.v.m. de rust!

Strippenkaart

Omdat wij begrijpen dat niet elke week hetzelfde voor u is, werken wij niet met langlopende abonnementen. Bij ons kunt u kiezen voor een strippenkaart. Super makkelijk! U heeft de keuze uit strippenkaarten met 5 tot 20 dagopvang dagen. Deze strippenkaarten zijn 5 weken geldig vanaf het moment dat u gebruik heeft gemaakt van de eerste strippenkaart dag. Een strippenkaart is niet geldig in combinatie met nachtopvang.

Nachtopvang

Binnen- en buitenruimte

Bij Boef & Woef is het ook mogelijk om uw hond te laten overnachten. Uw hond zal dan in één van de huiskamers logeren, waar heerlijke bedjes, mandjes, banken en stretchers staan. Als uw hond in een Bench slaapt is dit ook mogelijk, graag dit dan even aangeven als u uw hond komt brengen. Afhankelijk van hoeveel honden er blijven logeren, zal uw hond alleen of samen met een andere hond(en) slapen.

De dag dat u uw hond komt brengen wordt altijd vol berekend! Of u uw hond nu in de ochtend of middag komt brengen. Dag van ophalen: komt u uw hond in de ochtend ophalen komt er geen dagopvangkosten bij. Komt u uw hond in de middag ophalen dan komen er nog dagopvangkosten bij. In het weekend is dit na 9:30 uur ophalen!

Voorbeeld: uw hond komt van zaterdagochtend t/m maandagmiddag. De kosten zullen dan zijn 2 x 23,50 + 18,50 = € 65,50  Komt uw hond zaterdagmiddag t/m maandagmiddag dan zijn de kosten dus hetzelfde! Komt uw hond van zaterdagochtend of zaterdagmiddag t/m maandagochtend dan zijn de kosten 2 x 23,50 = €47,00

Wat u allemaal mee moet nemen voor het logeerpartijtje van uw hond: 

 • Eigen voer (vlees is ook mogelijk!)
 • Paspoortje (dit geldt ook voor de dagopvang)
 • Halsband/tuig met riem voor eventuele wandelingen
 • Medicijnen indien uw hond deze nodig heeft. Graag de instructies duidelijk op een blaadje meegeven, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

De opvang locatie heeft een buitenruimte en binnenruimte waar de honden lekker kunnen ravotten of lekker kunnen chillen op onze banken, stoelen en stretchers. Verder hebben de honden ook nog een overkapping buiten waardoor ze altijd droog kunnen zitten en in de zomer lekker toch buiten kunnen zijn in de schaduw. 

Lijkt onze opvang u iets voor uw viervoeter? Vraag dan snel een Proefdag aan. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hondendagopvang omgeving Asten, Helmond, Budel, Someren, Heeze, Maarheeze, Waalre, Valkenswaard, Weert, Nederweert.