Proefdag aanvragen

U kunt via onderstaande formulier een proefdag aanvragen voor uw hond(en). Graag het paspoortje tijdens de proefdag meenemen en €17,-  contant (proefdagkosten). U kunt pas reserveren ná een geslaagde proefdag! Wij kunnen geen plekjes op voorhand of onder voorbehoud vrijhouden. 

Een proefdag vindt altijd plaats op een doordeweekse dag van ongeveer 8:30/8:45 uur tot 13:45/14:00 uur. Een proefdag op een ander tijdstip of in het weekend is niet mogelijk!

Vanwege grote drukte met proefdagaanvragen, bestaat de kans dat de proefdag pas een maand later ingepland kan worden nadat wij de aanvraag binnen hebben gekregen. Vraag dus tijdig een proefdag aan! 

Vanaf week 51 plannen wij geen proefdagen meer in dit jaar! De proefdagen zullen vanaf week 2 weer ingepland worden. 

Proefdagen voor de zomerperiode worden niet meer ingepland, aangezien wij nog maar beperkt plek hebben in de zomerperiode!

 

Let op: ongecastreerde reuen zijn niet welkom! Zie kopje huisregels.

Als u onderstaand formulier heeft ingevuld, neem ik binnen één werkdag contact met u op om een proefdag in te plannen. Houdt er rekening mee dat je op tijd een proefdag moet aanvragen in verband met drukte (veel aanvragen). Graag  je voorkeursdag (ma, di, woe, do of vrij) aangeven (meerdere opties zijn mogelijk).