Reserveren opvang

KennelCare Systeem

Vanaf vrijdag 20-1-2023 maken wij gebruik van een nieuw reserveringsysteem. Als vaste klant heeft u via de mail uw inloggegevens ontvangen. Bent u nieuw en is uw hond geslaagd voor de proefdag? U kunt dan een mailtje sturen naar info@boefenwoef.nl met uw naam, naam van uw hond en uw emailadres. Wij zullen dan een account aanmaken voor u en u een wachtwoord sturen. Zodra u uw wachtwoord heeft ontvangen kunt u alle gegevens in uw account toevoegen. Zorg ervoor dat beide vaccinaties (kennelhoest en cocktail) goed zijn toegevoegd in het systeem. Anders kunt u geen boeking doen!

Zelf een account aanmaken is helaas niet meer mogelijk, aangezien er teveel mensen zijn die een account aanmaken zonder dat ze bij ons bekend zijn!

Zie mijn huisregels voor mijn annuleringsvoorwaarden etc. 

Betaling gaat per factuur. Graag de factuur pas voldoen als deze definitief is! Dus niet het conceptfactuur voldoen aangezien hierop nog geen factuurnummer en factuurdatum staat vermeld. De factuur wordt pas een paar dagen voor aanvang van de gereserveerde periode bevestigd. 

Heeft uw hond nog geen proefdag meegedraaid? Klik dan hier om een proefdag in te plannen.