Huisregels

Huisregels van Boef & Woef

Als u uw hond komt brengen naar Boef & Woef dient uw hond vrij te zijn van vlooien, teken en wormen. Mocht ik ongedierte bij uw hond aantreffen dan behandel ik dit uiteraard meteen maar wel op de kosten van de eigenaar van de hond. Verder dient uw hond ingeënt te zijn tegen kennelhoest en moet hij/zij de jaarlijkse cocktail hebben gehad. Titerbepaling sta ik ook toe zolang u hiervoor bewijs heeft dat de waardes nog goed zijn.

Is uw hond ziek? Denk hierbij aan bijvoorbeeld diarree, hoesten, futloos zijn…dan mag hij niet komen in verband met het aansteken/besmetten van de andere honden. 

Tijdens het brengen/halen van uw hond(en) dienen deze aangelijnd te zijn i.v.m. onze katten die op het terrein rondlopen. Als u ziet dat ik met een andere klant bezig ben, dan graag eventjes wachten. Houd afstand als u ziet dat er iemand met een hond de deur uitloopt. Niet alle honden vinden namelijk contact aan de lijn prettig. Houd hier dus rekening mee en bewaar die afstand. 

Ongecastreerde reuen zijn niet welkom! Er lopen wel ongecastreerde reuen in de roedel, deze zijn al vanaf het eerste moment klant en mogen gewoon blijven komen, tenzij ik anders aangeef. Maar door omstandigheden heb ik besloten geen nieuwe ongecastreerde reuen meer aan te nemen. Ik merk dat er onderling tussen de ongecastreerde reuen te vaak bepaalde spanning is. Ook de gecastreerde reuen (maar ook teven) reageren met meer spanning op ongecastreerde reuen. Daarom heb ik besloten geen ongecastreerde meer aan te nemen. 

Loopse teven zijn niet welkom! Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat uw hond loops wordt als zij hier op vakantie is. In dat geval wordt uw hond apart gehouden van de andere honden i.v.m. onrust in de groep en eventuele dekkingen die plaats kunnen vinden. Als uw hond loops wordt betaalt u €10,- per dag/nacht extra!

Als u wilt reserveren voor de dagopvang of nachtopvang kan dit via de website of via de mail. Graag duidelijk erbij vermelden of u uw hond in de ochtend of middag komt brengen/halen. Als dit op een zaterdag/zondag is dan graag een vaste tijdstip erbij vermelden! Reserveringen zijn pas geldig wanneer deze bevestigd zijn via de mail.

Algemene voorwaarden. 

Ik hanteer de algemene voorwoorden van de brancheorganisatie Dibevo.

De annuleringsregeling heb ik iets versoepeld. Want het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u door omstandigheden toch geen gebruik hoeft te maken van de dagopvang of nachtopvang. Als u wilt annuleren is dit altijd mogelijk. Het is mogelijk om 2 maanden vóór het ingaan van de gereserveerde periode kosteloos te annuleren. Daarna wordt deels van de reservering in rekening gebracht.

  • Annulering tussen de 8 en 6 weken vóór het ingaan van de gereserveerde periode: 25% 
  • Annulering tussen de 6 en 4 weken vóór het ingaan van de gereserveerde periode: 50%
  • Annulering tussen de 4 en 2 weken vóór het ingaan van de gereserveerde periode: 75%
  • Annulering binnen 2 weken vóór het ingaan van de gereserveerde periode: 100%
Voor de zomerperiode 2024 etc. gelden voortaan aangepaste annuleringsvoorwaarden!Zomer 2024 valt van 6 juli t/m 18 augustus. 
  • Annulering tussen de 10 en 8 weken vóór het ingaan van de gereserveerde periode: 25% 
  • Annulering tussen de 8 en 6 weken vóór het ingaan van de gereserveerde periode: 50%
  • Annulering tussen de 6 en 4 weken vóór het ingaan van de gereserveerde periode: 75%
  • Annulering binnen 4 weken vóór het ingaan van de gereserveerde periode: 100%

Klik op de onderstaande link voor de algemene voorwaarden.